Lars dijkstra

Lars Dijkstra

LinkedIn

 

Voortvarend

Hoewel we een jong bedrijf zijn, is de ambitie groot en hebben we bovendien verzekeringsexperts met vele jaren ervaring binnen onze gelederen. U krijgt op maat gemaakte, heldere en transparante oplossingen volgens een no-nonsens aanpak en tegen scherpe tarieven!

Recht door zee

Zo varen we het liefst en zo doen we ook het liefste zaken. Dat betekent zonder omwegen en op een eerlijke manier. We zijn een full-service assurantiekantoor dat het contact graag persoonlijk houdt en de diensten servicegericht. Polissen en schades zijn in goede handen bij deze sleep-easy makelaar, want wat er ook gebeurt, we durven altijd koers te bepalen en oplossingen aan te dragen. 

Ook uw taal?

Professioneel, persoonlijk, deskundig, oprecht, jong, ambitieus en innovatief. Allemaal termen die bij SL marine passen. Wanneer dit ook uw taal is en wanneer u ook graag op deze manier zaken doet, passen we bij elkaar. Bovendien spreken we naast deze taal, ook de taal van de zeevaart en offshore business en maken we gebruik van een groot internationaal netwerk. Zaken doen…?