Uw verzekeringen

Heeft u behoefte aan een frisse blik op een specifieke polis of een second opinion over uw gehele verzekeringsportefeuille? Als verzekeringsmakelaar houden wij deze graag tegen het licht.

Frisse blik op zaken

Bij verzekeringen zijn het vaak de kleine lettertjes die voor onduidelijkheid zorgen. Waar biedt een bepaalde polis nu wel of juist géén dekking voor? Het is ons vak om deze kleine lettertjes goed te interpreteren en de ingewikkelde zinsconstructies in heldere taal aan u uit te leggen. Dat geldt ook voor de verzekeringen die niet via ons zijn afgesloten.

Betrouwbaar advies & transparantie

Uw verschillende verzekeringen zijn meestal in de loop der jaren tot stand gekomen en worden vaak stilzwijgend verlengd, terwijl er gaandeweg veel veranderd kan zijn. Wanneer u door ons een risicoanalyse laat uitvoeren, weet u direct of uw verzekeringsportefeuille nog aansluit bij de risico’s. Hierdoor krijgt u zekerheid en weet u tegelijk of er hiaten of dubbelingen in de huidige dekking zitten.

Kortom een goed begin om u wellicht als nieuwe klant te mogen verwelkomen. Polissen worden bij ons namelijk nooit klakkeloos en stilzwijgend verlengd. We bekijken iedere keer opnieuw de wijzigingen in uw behoefte, ons aanbod en alle veranderingen vanuit de branche.

Zo bijzonder vinden we het bovenstaande niet. Met transparantie en grondige vakkennis winnen we ieders vertrouwen, dus ook dat van u.