Omdat SL marine de verzekeringen heeft geregeld, kunt u met een gerust hart vertrekken...

Transport

Transport van goederen begint en eindigt lang niet altijd op het water. Daarom houdt ook de kennis en kunde van SL marine niet op aan de wal. Net zoals het transport gaan onze verzekeringen aan wal gewoon verder. De transportwereld is namelijk een complexe samenwerking van grote en kleine vervoerders. Samen zorgen zij ervoor dat grondstoffen uiteindelijk in eindproducten kunnen worden omgezet. Deze producten weten vervolgens hun weg weer naar de eindgebruiker te vinden.

Uw risico's en aansprakelijkheid

Afhankelijk van de gemaakte afspraken loopt u als eigenaar of vervoerder van de goederen risico op schade of aansprakelijkheid tijdens het transportproces. Op basis van uw specifieke situatie krijgt u van ons inzicht in de risico’s die uw bedrijf, uw materieel of uw lading loopt gedurende het transport. Dit zodat bij schade iedereen vooraf weet, wie achteraf gaat betalen..!

Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van onze intermodale transportverzekeringen:

Klik op een begrip voor meer informatie.

Goederentransport

Ongeacht of u sporadisch een container vervoert of met grote regelmaat, SL marine biedt u altijd een passende verzekering aan. Afhankelijk van de door u gekozen INCO-terms zorgen wij altijd voor een passende dekking. Zo wacht u met een gerust hart af tot uw goederen hun bestemming bereiken.

Transportaansprakelijkheid

Als goederenvervoerder bent u aansprakelijk voor schade aan of verlies van grondstoffen en producten die u onder uw hoede heeft. Kans op schade tijdens het transport door een ongeval, diefstal of technisch mankement, is helaas altijd aanwezig. De (financiële) gevolgen hiervan kunnen verstrekkend zijn. Zeker in de huidige claim-cultuur wordt de vervoerder vaak aansprakelijk gesteld voor ontstane schade. Een goede transportaansprakelijkheidsverzekering vangt deze gevolgen voor u op, zodat u gewoon door kunt met uw primaire bedrijfsproces: het vervoeren van goederen.

Aansprakelijkheidsverzekeringen

Aansprakelijkheid vormt een steeds grotere bedreiging voor ieders bedrijfscontinuïteit en binnen de huidige claim-cultuur kunnen de financiële gevolgen enorm zijn. Denk daarbij aan bedrijfs-, product-, beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid of recall-risico’s. Het is verstandig om deze risico’s met aansprakelijkheidsverzekeringen af te dekken. 

Gebouwen, inventaris, kantoorelektronica, machines, machinebreuk, bedrijfsschade en machinebreuk-bedrijfsschade

Uw productieproces kan door schade aan gebouwen of machines verstoord raken of zelfs helemaal stil vallen. De gevolgen hiervan dienen goed te worden geanalyseerd, want ze hebben vaak grote impact op uw bedrijfscontinuïteit. Wij nemen u deze zorgen graag uit handen, zodat u zich weer kunt bezighouden met de normale gang van zaken.

Werkmaterieel

Zoals de naam al zegt; werkmaterieel dient gewoon te werken. Als het stilvalt door schade of er wordt schade aan derden toegebracht, beïnvloedt dit uw bedrijfsproces. Met een goede dekking voor werkmaterieelparken, aansprakelijkheid en een cascoverzekering minimaliseren wij deze zorgen voor u.

Wagenparken

U zult versteld staan van de voordelen die we voor u kunnen behalen als u ons laat kijken naar de verzekeringen voor uw wagenpark. Of dit nu trucks, opleggers, bestelauto’s of personenwagens zijn met een WA-dekking of een all risk-verzekering, we leggen graag een scherpe offerte neer. 

Personele verzekeringen

Van stagiaire tot oud gediende binnen de organisatie, ze dienen allemaal goed verzekerd te zijn. Is het niet verplicht vanuit de wetgeving, dan is het wel uw maatschappelijke verantwoordelijkheid als goede werkgever. Deze wet- en regelgeving verandert continu, gelukkig kunnen wij u ontzorgen met frequente inventarisatie van uw risico’s en polissen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.